logo Casalina

Sportieve duizendpoot Manon Vekeman-Marcelis is op zoek naar steun voor finale Miss Grace Benelux 2023

Sportieve duizendpoot Manon Vekeman-Marcelis is op zoek naar steun voor finale Miss Grace Benelux 2023
De sportieve Manon Vekeman-Marcelis in de schijnwerpers

Manon Vekeman-Marcelis (20) uit Beersel is studente Lo en Bewegingswetenschappen aan de universiteit van Gent. Dit jaar werd ze verkozen tot finaliste voor Miss Grace Benelux 2023. Ze combineert sporten met een groot hart, doorheen haar traject is ze begonnen met het uitwerken met een G-dansproject en zamelde ze mee geld in via dansworkshops voor Kom Op Tegen Kanker.

“Ik dans al sinds mijn derde en kwam uit in competitie, gaf shows en gaf ook les. Ook binnen mijn studies staat sport en sportonderzoek natuurlijk heel centraal. Zo ben ik doorheen mijn traject ook begonnen met het uitwerken van een G-dansproject. Daarnaast zamelde ik ook mee geld in via dansworkshops voor Kom Op Tegen Kanker”, opende de studente gedreven. “Sinds mijn twaalfde werd ik reeds geselecteerd om individueel aan diverse internationale danswedstrijden deel te nemen in Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten bijvoorbeeld”, verduidelijkte ze. “G-sport is een manier van van sporten die mogelijk wordt gemaakt voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Aangezien ik iedereen graag wens van de danskriebels te kunnen laten genieten, wou ik dit ook voor een zo groot mogelijk publiek proberen aanbieden. Momenteel ben ik met Ballerino dansstudio’s volop aan het overleggen om dit naar volgend schooljaar toe te kunnen organiseren. Naast dansen voer ik op school nog heel wat andere sporten uit zoals voetbal, basketbal, zwemmen, atletiek, gymnastiek en volleybal… ook zit ik enorm graag in de fitness. Dat allemaal in het kader van mijn studies. Kortom ik ben een heel erg sportief persoon. Ik vind het verschrikkelijk om lang stil te zitten, al vanaf jonge leeftijd vond ik het leuk om dagelijks bezig te zijn. Daarnaast hecht ik ook een enorm belang aan fysieke fitheid en gezondheid, net door mijn studies wordt het belang van sporten dan ook extreem geaccentueerd.”

“Jullie kunnen er voor zorgen dat ik zeker in de top acht raak door op mij te stemmen. Dit doe je als volgt: volg @missgracebeneluxofficial & @manon_vekeman_marcelis op Instagram/Facebook en like/deel/reageer mijn campagne foto”, luidde het nog. Ze draagt het nummer twee.

Manon Vekeman-Marcelis is van vele sportieve markten thuis
Manon Vekeman-Marcelis is van vele sportieve markten thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *