logo Casalina

De Dijlespurters kunnen nu al uitpakken met heus wielerteam bij de beloften en elites 2

De Dijlespurters kunnen nu al uitpakken met heus wielerteam bij de beloften en elites 2
De beloften en elites 2 van de Dijlespurters 2023-2024

Enkele weken geleden kondigden de oranje-wit-zwarten al aan dat ze in 2024 zouden starten met beloften en elite 2. Ondertussen kwam menig renner een gesprekje met hen voeren en zo kunnen ze ondertussen een mooie delegatie renners, begeleiders en ploegleiders voorstellen die zullen aantreden vanaf 1 januari 2024.

Deze heren staat een mooi programma te wachten in 2024 met onder andere de Beker van België, twee meerdaagse rittenwedstrijden in Frankrijk, de Ronde van Vlaams Brabant, de Ronde van Namen, de Ronde van Oost-Vlaanderen én verschillende andere interclubs. Heb je als renner interesse om hun beloften/elite2 te verrijken? Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar, dus aarzel zeker niet om hen te contacteren. Dit kan via onze social media kanalen of via mail naar dijlespurters@telenet.be Ze brengen je dan zeker in contact met de ploegleiders.

Ook voor de nieuwelingen en junioren werd een mooi programma samengesteld met onder meer de Beker van België, losse interclubs zoals Bonheiden, het Vermarc Cycling Project, Glineur, Ingelmunster IC 1.14, Wuustwezel, Guido Reybroeck (UCI), Vlaams Brabant Classic Zemst, de Keizer der Junioren in Koksijde, de Ster van Zuid-Limburg (UCI), Tour de Condroz, Berg-Kampenhout, Limburgse Pijl,… In deze categorieën zijn er nog steeds renners welkom. Graag extra info? Neem gerust contact met hen op.

Op de foto op de eerste rij van links naar rechts: Stan Geukens, Robbe Vyvey, Joran Mertens, Ward Sluyts, Jonas Verbist, Max Bonroy en Tristan Bloemen. Staand : Ronny Van De Velde, Glenn Gysemans, Maxime Andrieu, Jonas Bresseleers, Greg Van De Vyver, Xander Aerts, Lars Janssens, Senne Jorissen, Hans Geukens en Koen Haemels Ontbreken op de foto: Tibo Gysemans en Svetozar Hristov

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *