logo Casalina

De U16 girls van de Tigers Keerbergen staan middenin de ranking geparkeerd

De U16 girls van de Tigers Keerbergen staan middenin de ranking geparkeerd
De U16 girls van de Tigers Keerbergen

De U16 girls van de Tigers Keerbergen doen het degelijk in de competitie. Dat doen ze in nationale twee, de derde klasse met andere woorden. Na vijf wedstrijden wonnen ze tot nu toe al twee keer en verloren ze ook al twee keer, de laatste keer was voorbije speeldag. Ze lieten zich thuis verrassen door Beerschot met een nipte 2-3 waardoor ze momenteel gedeeld zesde staan met datzelfde Beerschot.

“Tot nu toe deden ze het prima, we verloren een opener op Rasante, na een vakantieperiode met minder training. Daarna wonnen we al twee keer en speelden we eens gelijk, zo staan we nu derde in tweede nationale. Het is een team waar veel energie inzit, we bezitten een team met een handvol tweedejaars én eerstejaars, aangevuld met enkele talenten uit de U14. Kortom het is een mix van drie teams. Het is een evenwichtig geheel in alle linies, maar vooral defensief zit het snor. Ik ben fier op de meiden, want ze trainen ook steeds pittig”, aldus trainer Santi die keer op keer gemiddeld 15 speelsters mag verwelkomen op training. De samenhorigheid zit met andere woorden meer dan prima.

De lichtblauwen bekampen met hernieuwde moed volgende zaterdagochtend 7 oktober vanaf 10 uur de leeftijdsgenoten van Old Club in Luik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *