Reserven Lozenhoek Keerbergen en KFC Werchter houden elkaar in evenwicht

KFC Werchter (links) en Lozenhoek Keerbergen deelden de punten

Lozenhoek Keerbergen en KFC Werchter speelden op speeldag vijf een duel in de huidige middenmoot. Beiden doken scoreloos de rust in, in de tweede helft scoorden ze elk een keertje waarmee ze eigenlijk zo goed als niets opschieten in het klassement. Positief gegeven: aan toeschouwers jong en oud was er absoluut geen gebrek.

Aan beide kanten vielen er een handvol afwezigen te noteren.

De bezoekers startten met aanvallende intenties, de Lozenhoek mikte op de snelle tegenaanval via Coosemans. In minuut achttien drong diezelfde Coosemans via links door, doelman Isenborghs dook prima in de voeten. Op stilstaande fases dreigde Vrijdaghs voor het thuisteam met zijn afgemeten voorzetten. Rond het half uur gooide Van Espen vanaf links in nabij het strafschopgebied. De bal kwam bij Flamey, die vaak hoog stoorde, terecht die voorlegde, maar daar stond niemand.

We gingen rusten bij een brilscore.

Op de 59ste minuut scoorde de aandringende Flamey voor KFC Werchter de 0-1. Op de 65ste minuut scoorde Jurgen Perremans van de Lozenhoek de gelijkmaker op assist van Niel Verhoeven (1-1). Op de 84ste minuut bracht thuiskeeper Jorn Vermeylen van de Lozenhoek nog voor een wereldsave zodat de eindstand 1-1 bleef. Hij redde een vrije trap naar de kruising van Peeters.

Doelpunten: 59′ Flamey (0-1), 65′ Perremans (1-1).