logo Casalina

Starten met hockey? Dat kan bij Hasselt Stix

Starten met hockey? Dat kan bij Hasselt Stix
Start to hockey bij de Stix Hasselt

Veldhockeyclub Hasselt Stix is al jaren een sportieve waarde in het Limburgse en Belgische hockeylandschap. De club legt nu ook een tophockeyveld aan en heeft ruimte om nieuwe leden te verwelkomen. De trainers van de club bieden Hockey 2 School lessen aan in lagere scholen in de buurt en organiseren iedere woensdagvoormiddag in de maand mei gratis hockeyklasdagen voor alle sportieve lagere scholen.

Daarnaast zijn er in mei ook weer gratis Start 2 Hockeylessen. Jeugdige sportievelingen schrijven zich in via Gratis Start 2 Hockeylessen in mei bij de Hasselt Stix en kunnen daarna twee keer per week de hockeystick in de hand nemen op de velden in Kiewit. De ervaren trainers staan klaar om iedereen de basisbeginselen van het hockeyspel aan te leren en de liefde voor deze mooie sport bij te brengen.

Ook de oudere spelers van de trimhockeyploeg stellen hun trainingen open voor volwassen starters. In een ongedwongen en vriendschappelijke sfeer kunnen vrouwen en mannen kennis maken met de hockeysport en eventueel een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de andere trimploegen van de bevriende Limburse clubs.

Ervaren jeugd- en seniorspelers die hun kans willen wagen en willen komen testen bij één van de vele jeugd-, dames- en herenteams van de club nemen even contact op met hoofdtrainer Emanuele Iossa en sluiten aan bij één van de trainingen in mei en juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *