logo Casalina

Fietszoektocht Gympies Keerbergen als opwarmer voor WK Wielrennen

Fietszoektocht Gympies Keerbergen als opwarmer voor WK Wielrennen
De Gympies Keerbergen organiseren een WK-fietszoektocht!

Gymclub De Gympies uit Keerbergen organiseert een fietszoektocht naar aanleiding van het WK Wielrennen dat eind september Keerbergen zal aandoen. Onder het motto “Sporters beleven meer” wil de club immers méér dan een gymclub zijn. Geregeld zijn er activiteiten die niet alleen gericht zijn op eigen leden maar ook op niet-leden uit Keerbergen en daarbuiten.
 
De deelnemers maken via gewone vragen en fotovragen kennis met de mooiste plekjes uit Keerbergen.

“De doelgroep van onze zoektocht zijn gezinnen,” verduidelijkt initiatiefnemer Rudi Vandessel. “Zo zijn er enkele vragen die ook kinderen perfect kunnen oplossen. Op drie plaatsen langs het parcours worden ze uitgenodigd om een opdracht uit te voeren. Wie een opdracht, uiteraard in de gymsfeer, uitvoert, krijgt een bonuspunt indien hij of zij dat bewijst door een foto of een filmpje in te sturen. De bonuspunten compenseren fouten in de andere vragen.” Enkele Gympies-weetjesvragen, waarvan het antwoord hier te vinden is, vervolledigen de opdrachten.

Deelnemen kan nog tot 31 augustus 2021.

De beschrijving vertrekt op het parkeerterrein van de Keerbergse sporthal. Aangezien het parcours lusvormig is, is het uiteraard ook mogelijk de tocht elders aan te vatten. De afstand bedraagt om en bij de vijftien kilometer.

Deelnemingsformulieren kosten vijf euro en zijn te verkrijgen bij
• Foodbar 103 (cafetaria sporthal), Putsebaan 103, Keerbergen
• Café Het Moleken, Haachtsebaan 1, Keerbergen
• Dranken Van Oosterwyck, Nieuwstraat 91, Keerbergen

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 11 september om 19 uur in Foodbar 103, met andere woorden de cafetaria van de sporthal aan de Putsebaan 103, Keerbergen. Het verloop van de prijsuitreiking is afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment zullen gelden. De winnaars worden tijdig op de hoogte gebracht. Meer informatie nodig? www.gympies.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *