logo Casalina

De Dijlespurters Mechelen starten met beloften en elites z/c

De Dijlespurters Mechelen starten met beloften en elites z/c
Het logo van De Dijlespurters Mechelen

Het bestuur van De Dijlespurters V.V. Mechelen is verheugd om te kunnen melden dat de oranje-zwartgetinte club vanaf volgend seizoen haar werking zal uitbreiden met een team bestaande uit beloftes en elites z/c, tegenwoordig elites 2 geheten.

De Dijlespurters, opgericht in 1935, is een stabiele wielerclub met een lange geschiedenis en traditie. Ze zijn de laatste jaren vooral actief in alle jeugdcategorieën van het wielrennen, van miniemen tot en met junioren.

“Naast de bestaande ploegleiders, mecaniciens en begeleiders hebben we extra ervaring aangetrokken om het beloften-elite2 team te ondersteunen en te begeleiden. We maken ons sterk om vanaf volgend seizoen met een competitieve kern van renners aan de start te staan en een volwaardig programma af te kunnen werken van zowel Interclubs en meerdaagse wedstrijden. De renners vanuit onze junioren krijgen hiermee ook de mogelijkheid om door te stromen naar de eigen U23-categorie. Zo kunnen de Dijlespurters opnieuw aantreden in alle reeksen. Onze visie verandert in deze niet. Vanuit het bestuur waken we er over om een financieel gezonde club te zijn en te blijven. Dankzij de inzet van onze vrijwillige medewerkers en de mogelijkheden die ons via sponsoring worden geboden”, klonk het bij de Dijlespurters.

Wenst u geïnformeerd te worden over onze werking? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via mail : dijlespurters@telenet.be of via onze facebookpagina https://www.facebook.com/dijlespurters.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *