logo Casalina

120ste renner YCT Demer en Dijle tekent zijn contract op de ploegvoorstelling

120ste renner YCT Demer en Dijle tekent zijn contract op de ploegvoorstelling
Tibo Robeets ondertekent zijn contract bij trainer Wysgeer

Op de achtste editie van de jaarlijkse ploegvoorstelling van het Young Cycling Talent Demer en Dijle werden 120 renners aan het publiek voorgesteld. De jongsten, de miniemen en de aspiranten, kwamen als eersten aan de beurt. Hun meest recente lid, Tibo Robeets uit Haacht, was zelfs op de minuut zelf aangesloten.

Flink wat ouders, hun ouders, familie en vrienden schoven onlangs aan in de zaal van de Damiaanschool in Tremelo om zoon- en dochterlief op het podium te staan pronken. In de beginfase van de voorstelling werd de prille tiener Tibo Robeets eruit gepikt door de presentator van dienst. “Ik kende hier al op voorhand een andere renner en ik vind het nogal een leuke bende. Ik hoop dat de rest me op sleeptouw neemt en dat ik veel van hen kan leren op de fiets”, klonk het vol goede hoop bij Robeets.

Na deze woorden kwam clubtrainer Steve Wysgeer op de proppen met een echt contract dat Robeets warempel op het podium ondertekende, waarna hij op een applaus werd getrakteerd. Dat betekent alvast een mooi begin van 2023 voor de gemotiveerde elfjarige miniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *