logo Casalina

Kampenhout huldigt zijn kampioenen

Kampenhout huldigt zijn kampioenen
De kampioenen van de gemeente Kampenhout van het jaar 2022

De gemeente Kampenhout vierde zeer recentelijk de uitzonderlijk knappe sportprestaties van zijn inwoners. Prominente personen en clubs uit het Kampenhoutse sportlandschap, die in 2022 hun beste beentje voorzetten, mochten in cultuur- en beleefcentrum De Krop het erepodium betreden. Zo werden maar liefst 15 individuele sporters in de bloemetjes gezet.

Bij de jeugd waren dat Fien Van Cuyck (taekwondo kyorugi), Fran en Hasse Godts (acrogym), Fien De Backer (tumbling), Rik De Backer (badminton), Imke Storms (atletiek), Ella Hauquier (atletiek) en Marieke Vanhoof (zwemmen). Bij de volwassenen namen Zarah Steurbaut (atletiek), Guy Van Daele (paardrijden), Karlien Van Cauwelaert (atletiek), Nico Deleebeeck (badminton), Dimitri Keulemans (petanque) en Stephanie Moiny (petanque) trots hun ereplaatje in ontvangst.

Uiteraard mocht voorbije Invictus Games, niet in dat rijtje ontbreken. Boven op zijn individuele erkenning sleepte Stef Wolf Wolput de Kampenhoutse trofee voor sportverdienste van het jaar in de wacht.

Naast de individuele sporters, werden ook de sportclubs gehuldigd. Sporting Kampenhout, die in 2022 met zijn eerste ploeg de titel in eerste provinciale veroverde en ook met spelerskernen U15 regionaal en U19 interprovinciaal bijzondere prestaties neerzette, was daar ééntje van. Badmintonclub Kampenhout en tennisclub De Zeype vervolledigden de selectie. Die laatste mocht bovendien, als kers op de taart, met de trofee voor sportclub van het jaar naar huis keren, nadat de club zich vorig jaar tijdens verschillende toernooien op de kaart zette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *