logo Casalina

Leuven Bears lanceert baanbrekende betaaloptie met handpalm

Leuven Bears lanceert baanbrekende betaaloptie met handpalm
De Leuven Bears anno 2023-2024 Credits Dries Vandenbosch

Op zaterdag 14 oktober 2023 zullen basketbalclub Stella Artois Leuven Bears en Perfect-ID een revolutionaire manier van betalen introduceren: betalen met de handpalm. Dit innovatieve systeem zal het voor fans van Leuven Bears mogelijk maken om hun favoriete drankjes en snacks te kopen met niets meer dan hun handpalm.

De lancering van deze baanbrekende technologie zal plaatsvinden op zaterdag 14 oktober 2023, wanneer de heer Marc Strackx, directeur van Perfect-ID, de allereerste aankoop ter wereld van een frisse Stella zal doen met zijn handpalm via de betaaloplossing van Palmki. Deze historische gebeurtenis markeert een nieuw tijdperk van betaalgemak en bevestigt de toewijding van Leuven Bears aan het bieden van de best mogelijke ervaring voor hun fans.

Marc Strackx, directeur van Perfect-ID, verklaart: “We zijn verheugd Leuven Bears te mogen ondersteunen in deze mooie samenwerking. Betalen met de handpalm is een innovatieve en veilige manier om transacties te voltooien, en we zijn ervan overtuigd dat dit de fan-ervaring van Leuven Bears-wedstrijden aanzienlijk zal verbeteren.”

“Als stad Leuven en trotse partner van Leuven Bears zijn we verheugd dat deze baanbrekende technologie ook in Leuven landt. Als Europese Hoofdstad van Innovatie willen we in Leuven altijd nieuwe gronden aanboren als het gaat om innovatie. De technologie van Palmki brengt alles samen waar Leuven groot in is: topsport, innovatie en gastvrije horeca”, zegt Leuvens schepen van sport en handel Johan Geleyns.
Het betalen met de handpalm maakt gebruik van geavanceerde biometrische technologie en biedt een naadloze en snelle manier om aankopen te doen. Fans hoeven alleen maar hun handpalm te scannen om hun betaling te autoriseren, waardoor lange wachtrijen en contant geld en kaarten tot het verleden behoren.

Het betaalsysteem werkt via Ping.Ping, een cashless gesloten betaaloplossing, waarbij gebruikers geld kunnen opladen op hun virtuele rekening. Vervolgens wordt de Ping.Ping-rekening aan de handpalm gekoppeld, waardoor betalingen van de gebruikers via de handpalm geautoriseerd worden.

Stella Artois Leuven Bears nodigt alle fans uit om de lancering van betalen met de handpalm bij te wonen in de VIP-zaal op zaterdag 14 oktober 2023, tijdens hun eerstvolgende thuiswedstrijd in hun thuishaven Sportoase Heverlee. Deze avond belooft een spannende mijlpaal te zijn in de geschiedenis van Leuven Bears en zal de fan-ervaring naar nieuwe hoogten tillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *