logo Casalina

BVS Aarschot met twee teams in de Vlaamse jeugdeindrondes

BVS Aarschot met twee teams in de Vlaamse jeugdeindrondes
De U13 meisjes van BVS Aarschot

Het gaat volleybalclub BVS Aarschot voor de wind. Nadat de U15-meisjes de finale van de Beker van Vlaams-Brabant bereikten, gaat BVS nu met twee teams naar de Vlaamse jeugdeindrondes. Deze prestaties staan nog eens extra in de schijnwerpers daar de rood-zwarten dit jaar een kwart eeuw bestaan.

“Dit is een straffe prestatie,” zegt clubvoorzitter Bart Bierinckx. “Vorig jaar mochten we met de U13-meisjes al proeven van het Vlaams kampioenschap, dit seizoen staan we er opnieuw en wel met twee ploegen. Het is een unicum voor onze club en het toont hoe onze investeringen in de jeugdwerking hun vruchten beginnen af te werpen.”

25 jaar volleybal BVS Aarschot

“Dit jaar bestaat BVS Aarschot 25 jaar. We zijn dan fier dat we net dit jaar de resultaten van onze inspanningen zo mooi kunnen tonen. We hebben teams met gedreven speelsters die van volleybal echt hun passie hebben gemaakt. Daarom investeren we in professionele trainers om onze meisjes nog meer te laten groeien”, vervolgde Bierinckx.

De U15 meisjes van BVS Aarschot
De U15 meisjes van BVS Aarschot

Regioclub voor damesvolley

“De Vlaamse jeugdeindrondes zijn een belangrijke stap voor ons, maar dat betekent zeker geen einddoel,” besluit Bierinckx. “We blijven ambitieus. We zullen blijven investeren in onze jeugd om op termijn een echte regioclub voor damesvolley te worden. We kiezen voor eigen talent, maar willen ook nieuwe talentvolle speelsters aantrekken om onze sportieve BVS-ambities te realiseren.”

De Vlaamse jeugdeindronden worden gespeeld op zaterdag 11 mei voor de U15 meisjes in Mechelen. Op zondag 12 mei zijn de U13 meisjes in Tienen aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *