logo Casalina

Hasselt Stix zet de deuren open voor nieuwe hockeyspeelsters en -spelers

Hasselt Stix zet de deuren open voor nieuwe hockeyspeelsters en -spelers
Open training heren 1 Hasselt Stix

De bouw van het nieuwe hockeyveld opent nieuwe perspectieven in Hasselt. De club is klaar om opnieuw te groeien en verwelkomt nieuwe speelsters en spelers. Het sportief bestuur wil de enthousiaste sportievelingen zo goed mogelijk opvangen en werkte een paar leuke initiatieven uit.

Meisjes en jongens vanaf vijf jaar die graag hockey willen leren spelen zijn in de maand mei welkom op de gratis Start to Hockeytrainingen. Trainer Sven is er elke maandag en elke donderdag en leert de enthousiaste sportievelingen de eerste kneepjes van het vak aan.

Ook voor volwassenen is er plaats bij Stix. Wie geen ervaring heeft, mag in mei komen meetrainen met de Trimhockeygroep en wie graag aansluit bij een tweede dames of herenteam neemt contact op met de club en kan meetrainen in mei en juni.

Hasselt Stix zet ook in op prestatiehockey en organiseert open selectietrainingen voor de U14, U16, U19 meisjes en jongensteams en voor de Dames en Herenploegen die op nationaal niveau hockey spelen.

Ervaren speelsters en spelers die graag hun kans wagen om op nationaal 2 of nationaal 1 niveau hun kans te gaan, kunnen zich inschrijven voor de selectietrainingen in mei. Hoofdtrainer Emanuele Iossa vangt de speelsters en spelers op en wijdt de kandidaten in in de sportieve visie van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *