logo Casalina

Stella Artois Leuven Bears trekken ervaren forward aan

Stella Artois Leuven Bears trekken ervaren forward aan
Wen Boss Mukubu komt naar de Leuven Bears

Het seizoen 2023-2024 is achter de rug voor Stella Artois Leuven Bears, maar uiteraard werd er achter de schermen al zeer hard gewerkt aan de voorbereiding van het aankomende seizoen 2024-2025.

Daarom mogen de Bears toch met enige fierheid een eerste belangrijke aankondiging maken. Volgend seizoen zal Wen Boss Mukubu deel uitmaken van het nieuwe team onder de leiding van head coach Kristof Michiels. Wen mag terugblikken op een geweldige carrière met een indrukwekkend palmares. Met zijn ervaring en de mentaliteit van een ware teamleader zal hij een absolute meerwaarde worden voor Stella Artois Leuven Bears.

Wen is een 198 centimeter grote small orward en is geboren in Kinshasa op 03 augustus 1983 met een Congolees-Belgische nationaliteit. In het verleden speelde hij onder andere voor het Franse STB Le Havre,  het Montenegrijnse Sutor Montegranaro, het Franse SIG Strasbourg, het Venezolaanse Cocodrilos de Caracas, de Italiaanse clubs Ferrara en Pistoia 2000. Daarna speelde hij in België voor Liège, Wolves Verviers-Pepinster, Spirou Charleroi, Limburg United en sinds 2021 bij de Kangoeroes Mechelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *