logo Casalina

Voetbalclub RWL Sport organiseert coronaproof krokusstage

Voetbalclub RWL Sport organiseert coronaproof krokusstage
Een jeugdteam van RWL Sport

Aarschotse voetbalclub RWL Sport neemt in de komende krokusvakantie de koe bij de horens en organiseert een coronaproof krokusstage. Tussen woensdag 17 en vrijdag 19 februari krijgen spelers en speelsters tussen de U7 tot en met de U13 vier trainingen per dag om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen. Met de slogan “Make your move to a footballgame” in het achterhoofd gaat de jeugd het beste van zichzelf geven op een splinternieuw kunstgrasveld.

Tijdens deze drie dagen krijgen de spelertjes vier keer per dag training op provinciaal en interprovinciaal niveau.

“De thermometer van de ontwikkeling is de wedstrijd waardoor wedstrijdsituaties centraal zullen staan in deze scholing. De trainingen worden gegeven door onze ervaren en gediplomeerde trainers, waaronder ook onze gespecialiseerde techniektrainer Benjamin Decat. Voor de doelmannen wordt een halve dag specifieke keeperstraining voorzien op vrijdag 19 februari. Tijdens de andere oefenstondes komen de doelmannen ook ruimschoots aan bod”, klonk het bij RWL Sport.

De trainingen beginnen steeds om negen uur aan de Volkensvoortstraat 58 in Langdorp. Deze eindigen om 15.45 uur. Na elke trainingssessie wordt overigens een drankpauze voorzien. Iedere speler brengt zijn eigen drinkbus mee, die ter plaatse kan worden gevuld met water. Alles gebeurt coronaproof en in bubbels. Speler die zich willen inschrijven kunnen dit via www.rwlsport.be. Voor de jeugdopleiding van RWL Sport kunnen geïnteresseerde spelers zich steeds inschrijven in de jeugdacademie. Dat kan eveneens via www.rwlsport.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *