logo Casalina

VK Linden nipt onderuit in vierde ronde Croky Cup: “Het had evengoed andersom kunnen zijn”

VK Linden nipt onderuit in vierde ronde Croky Cup: “Het had evengoed andersom kunnen zijn”
Trainer Peter Everaerts van VK Linden

Trainer Peter Everaerts van VK Linden baalde na afloop zoals een stekker. Hij vond de 2-3-thuisnederlaag tegen Cappellen FC uit tweede amateur niet geheel terecht. De eersteprovincialer haalde de vierde ronde in de Croky Cup en kan terugkijken op een mooi parcours zeker door de uitschakeling van drie teams uit derde amateur.

“Het resultaat kon evengoed andersom geweest zijn. Ik kan niet verstoppen dat ik teleurgesteld ben. In het eerste kwartier kregen ze enkele kansen en moesten we enkele corners weggeven. Bij één van de eerste kansen komen we voor via Calgan. We moesten de 2-0 maken, maar dan komt er bij de 1-1 een kantelmoment. Kort nadien komen ze op 1-2 en dan ga je toch met een ander gevoel de rust en de kleedkamer in”, besefte Everaerts.

Het werd nog 2-2 en dan volgde het spreekwoordelijke deksel op de neus

Gelukkig kunnen we via Nino Somers de terechte 2-2 maken iets na het uur. Uit het niets valt dan de 2-3 voor Cappellen. We maakten enkele open kansen niet af en op een bepaald moment had ik het gevoel dat we een strafschop moesten krijgen naar aanleiding van een handsbal. Achteraf beseften we dat als we onze momenten hadden gepakt, we ze wel degelijk pijn hadden kunnen doen. Bij een voorsprong hadden we ons geliefde scenario op de tegenaanval kunnen spelen. Ik baal vandaag nog, maar ik ben morgen blij en trots over ons afgelegde parcours. Ik ben niet blij met deze uitschakeling, maar wel met de rustige opbouw naar de competitie die eraan komt. Het was een mooi bekeravontuur maar onze voorbereiding lag er wel helemaal door overhoop. We starten onze competitie op Liedekerke en willen deze niet missen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *