logo Casalina

Vilvoorde City opnieuw op goede weg

Vilvoorde City opnieuw op goede weg
Vilvoorde City anno 2022-2023

Na een minder competitiebegin, ze begonnen met nul op negen, boekte Vilvoorde City de voorbije vier speeldagen een mooie tien op twaalf in vierde provinciale C. Hun 1-3-uitzege bracht het in de tussenstand weer “tussen de levenden”. De rood-gelen staan momenteel achtste met tien éénheden. 

“Het verliep goed in Boortmeerbeek, ook na de 1-1 hebben we de hoofdjes niet laten hangen en zijn we onmiddellijk voor die 1-2 gegaan. Gelukkig viel de 1-3 nog, we hebben verdiend gewonnen. We waren vanaf het begin baas tegen BHS Ben ze hebben bijna geen kansen gehad in vergelijking met ons”, opende trainer-speler Michael Van Praet.
Verbroedering Hofstade en VK Weerde hebben als twee eersten al een voorsprong op de rest
“Op dit moment in deze provinciale competitie is alles nog mogelijk. Ik zie zowel Weerde als Hofstade nog punten verliezen. Ze komen nog tegen elkaar uit, of ze delen de punten of er is een winnaar. Wij hebben zowel Weerde als Inkad Diegem thuis met 2-0 geklopt, Inkad had er toen een reeks van drie zeges op rij opzitten”, besefte Van Praet. “Die nul op negen kwam er omdat verschillende basisspelers op vakantie trokken tijdens de competitie. Al mijn spelers zijn nu terug, het verschil op het veld is merkbaar, we pakken punten tegen teams die bovenaan staan. We ervaren geen druk, maar willen toch zo hoog mogelijk raken, als het even kan top drie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *