VC Bertem-Leefdaal B wint topper op Sparta Schaffen in De Warande

Sparta Schaffen (l) en Bertem-Leefdaal B aan de aftrap

De topper in vierde provinciale in de mythische Warande in Diest werd nipt gewonnen door VC Bertem-Leefdaal, die zo met een vijftien op vijftien ongeslagen op kop blijven staan. Bij een 1-1 bracht Robberechts de bevrijdende goal voor de bezoekende hemelsblauwen.

Bezoeker, kapitein en aanvallende kracht Stijn Meeus reageerde opgetogen na afloop.

“Het was een zware match tegen een stugge ploeg. We waren wel in beide helften de baas, maar kwamen tot te weinig kansen. Dries scoort een vrije trap vrij vroeg en daarna nog een betwijfelbare offside goal van mij die wordt afgekeurd. Zij scoren dan nog diep in de tweede helft de 1-1. Wij schakelden daarop een tandje bij en scoorden nog de 2-1 en dat gebeurde door mijn beste vriend Simon Robberechts. Onze ploeg bleef heel hard werken voor mekaar. Dat komt door de prachtige groep vrienden die we zijn en iedereen die de extra meters voor mekaar wilt maken. We zijn heel blij met onze competitiestart”, wist Stijn Meeus te vertellen.

Doelpunten: 6’ Dries Meeus (0-1), 78’ Fillée (1-1), 85’ Robberechts (1-2)