logo Casalina

Tweede editie Moosebar meiden Sparta Haacht-Tildonk was andermaal schot in de roos

Tweede editie Moosebar meiden Sparta Haacht-Tildonk was andermaal schot in de roos
De tweede editie van de Moose Bar van de meiden van Sparta Haacht-Tildonk scoorde

De winterse periode is ernaar en daarom organiseerden de vrouwen van derdeprovincialer Sparta Haacht-Tildonk in de eigen kantine op de Elleveldweg een heuse Moose Bar. Ondertussen al de tweede editie, de inkomsten dienen om hun zomerstage te bekostigen en dat verdienen wilden ze in een leuke sfeer.

In de competitie in derde provinciale B doen de groenhemden het prima, ze delen de leiding met Sporting Molenbeek met een 21 op 27. Beide teams zetten voor de winterstop een reeks van 12 op 12  neer. Ze scoorden 35 keer en zagen 13 keer een bal in eigen netten verdwijnen en bezitten dus een positief doelsaldo van +22.

De groepsfoto werd genomen voor de start van het evenement, niet alle dames staan erop. De Moosebar op Sparta werd georganiseerd door en ten voordele van de groengetinte meiden. Dit om samen op teambuilding te kunnen gaan in Kasterlee, ook vorig jaar trokken ze op het einde van de zomer al naar ginds.
“Het was een top avond met supersfeer. Wij danken alle aanwezigen voor de steun en vooral voor de topambiance”, klonk het bij de uitgelaten speelsters.

Hun eerste competitieduel valt in het tweede weekend van januari en wel op zaterdagavond 13 januari vanaf 19.30 uur, dan ontvangen ze aan het Spartapark KVC huidige zesde Kessel-Lo 2000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *