logo Casalina

Tempo Overijse boekt puntje bij leider Oostkamp

Tempo Overijse boekt puntje bij leider Oostkamp
Yanni De Vriendt pakte een puntje met Tempo op de leider

In derde amateur a boekte Tempo Overijse een meer dan degelijk resultaat, daar de leider ondertussen acht éénheden voorsprong heeft op tweede Lebbeke. Ze speelden 2-2 gelijk in het West-Vlaamse. Op die manier duiken de rood-witten met een prima gevoel en een gedeelde vijfde plaats de winterstop in.

Doelman Yanni De Vriendt uit Antwerpen is blij dat de winterstop eraan komt.

“Tegen Oostkamp thuis hadden we in de heenronde nooit mogen verliezen. Kortom we waren gemotiveerd om te laten zien waartoe we echt in staat waren. In deze reeks kunnen wij iedere ploeg aan, met dat gevoel kwamen we ook aan de aftrap komen”, opende de keeper die voordien al bij FC Eindhoven en Zulte Waregeme actief was. “Onze ploeg zit nog steeds in stijgende vorm, ik ben ervan overtuigd dat we de komende maanden nog mooie dingen zullen laten zien. De voorafgaande week op Oostkamp verliepen de trainingen prima en dat was eraan te zien. Een klein voordeel was ook dat we met dezelfde selectie van zestien in actie konden komen in het duel op de leider. We keerden met een degelijk resultaat uit Oostkamp terug, ondanks dat we snel achter kwamen. Deze winterstop komt er overigens ook net op tijd aan, we geven al maanden ieder weekend alles.”

Tempo Overijse zet op zaterdagavond 15 januari vanaf 19 uur thuis weer de competitie in na de winterbreak en wel tegen provinciegenoot en tiende Wolvertem-Merchtem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *