logo Casalina

Sportief Rotselaar B en VK Eendracht Eizer houden het bij een 0-0

Sportief Rotselaar B en VK Eendracht Eizer houden het bij een 0-0
VKE Eizer (links) en Sportief Rotselaar hielden het op 0-0

Middenmotors in derde provinciale c Sportief Rotselaar B en VK Eendracht Eizer hielden elkaar op een scoreloos gelijkspel. Aan intensiteit geen gebrek, maar de dadendrang om dat in klinkende cijfers om te zetten ontbrak bij beide partijen, helaas was het een maat voor niets.

De partij begon pittig met een wedstrijdbeeld dat snel op en neer ging. Bij Eizer werd spits-trainer Artois gezocht op de rechterflank. Rond minuut 10 stuurde hij centraal Van Den Hemel weg, hij koos de verste hoek uit om de bal in te deponeren. Thuisgoalie Bollen had zijn intentie door en kon redden. Bij Rotselaar verstuurde kapitein Fillet enkele lange ballen naar Cas “Kabir” Morissens en naar Mertens. Vanaf minuut 20 poogde Eizer Rotselaar B hoog vast te zetten. Op minuut 25 lanceerde Sofrone vanaf het centrum van het middenveld een lange pass op Morissens die de linkerflank afging, zijn voorzet werd afgeblocked. Aan de overzijde dreigde Oulanti voor Eizer. Net voor de rust kopte bezoeker Dewilde net over het doel van Bollen. Na een lange inworp devieerde Meurrens de bal tegen de paal, daar kwam Eizer goed weg.

Eizerdoelman Dumon houdt Morissens van de bal
Eizerdoelman Dumon houdt Morissens van de bal

Op het uur gaat Artois alleen door op Rotselaardoel, hij wordt teruggefloten omwille van buitenspel. Daar zijn ze bij de geelhemden allesbehalve zeker van. In de slotfase, minuut 85 om exact te zijn, scoorde Mertens schijnbaar de winnende treffer. Deze werd afgekeurd omdat er voorafgaand hands aan te pas zou zijn gekomen. Met deze draw schieten beide teams weinig op. VK Eendracht Eizer bekleedt plaats negen met 34 éénheden, Rotselaar B volgt een plaatsje verder met 33 punten.

Spits-trainer Stijn Artois zet druk bij de Rotselaarse verdediging
Spits-trainer Stijn Artois zet druk bij de Rotselaarse verdediging

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *