logo Casalina

Sparta Schaffen en SK Deurne duelleren in de Warande om de Diestse derby!

Sparta Schaffen en SK Deurne duelleren in de Warande om de Diestse derby!
Sparta Schaffen op training
Sparta Schaffen ontvangt in vierde provinciale B zaterdagavond SK Deurne op de Warande voor de Diestse derby. Na een rampzalige voorbereiding zijn ze enorm tevreden met hun competitiestart. Uit twee verplaatsingen puurden ze vier punten op zes. Tegenstander SK Deurne deed het ook al meer dan prima met een negen op negen, spanning verzekerd!
Trainer Ruben Vaes hoopt op het beste, maar moet rekening houden met afwezigheden.
“We mogen ons zaterdag aan een supersterk SK Deurne verwachten, zelf zag ik ze al twee keer aan het werk en volgens mij zijn ze zeker één van de grootste titelkandidaten in onze reeks. Ik zag ook Testelt en Bertem-Leefdaal al aan het werk, maar SK Deurne gaat er toch bovenuit steken. We gaan zaterdag extra moeten opletten voor gasten zoals Flor Peeters, Diet De Busser en Jordy Clauw, zij horen niet thuis in vierde provinciale en moeten het hogerop ook kunnen waarmaken. Voor mezelf en voor enkele spelers bij ons heeft deze derby iets speciaals, samen met mij hebben ook Vandebril, Goossens, Koymazalir, Anbarci en Colemont een SK Deurne verleden.”
Sparta Schaffen zal er zaterdag vanaf 19.30 uur alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten.
“Het gaat nog puzzelen worden want achterin zitten we een hele resem geblesseerden. We missen vier spelers door blessures, Anbarci hervatte vorige week, Berings en Vanaerschot hervatten bij de tweede ploeg. In de gegeven omstandigheden rekening houdend met onze voorbereiding mogen we blij zijn als we één punt op de Warande kunnen houden. Dat punt zal voor ons evenveel betekenen als een overwinning. Het zal een hele opgave worden, maar we gaan er alles aandoen. Hopelijk wordt dit een ouderwetste derby met veel volk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *