logo Casalina

Sparta Haacht Statie organiseert zijn eerste paasbrunch

Sparta Haacht Statie organiseert zijn eerste paasbrunch
Een mooie illustratie van de Paasbrunch van Sparta Haacht Statie

Op paaszondag 4 april en paasmaandag 5 april organiseert derdeprovincialer Sparta Haacht Statie zijn allereerste paasbrunch. Bestel jouw ontbijt tot en met vrijdag 26 maart en iemand van de voetbalclub komt de brunch met Pasen of op Paasmaandag aan huis leveren. Je hebt de keuze tussen drie menu’s en een “vleugje luxe”.

Hieronder volgen de mogelijkheden en wat ze inhouden:

Het Spartaans ontbijt voor twee aan een prijs van dertig euro bestaat uit vier witte en twee bruine pistolets, een croissant en een chocolade ontbijtkoek. Er werd ook beleg voorzien in de vorm van Wildiers confituur, kaas, hesp en hespenworst, kip curry, hespsalade, een stuk fruit, boter, Betty & Albert White Speculoos cookies, twee Nespresso Cappucino sticks en yoghurt.

Voor een Spartaans ontbijt voor drie ter waarde van 45 euro kan je het volgende lekkers verwachten: zes witte pistolets en drie bruine pistolets en een combinatie van drie croissants of chocolade ontbijtkoeken. Voor het beleg kan je rekenen op Wildiers confituur, kaas, hesp en hespenworst, kip curry, hespensalade en boter. In het ochtendlijke maal zijn voorts ook een stuk fruit, Betty & Albert White Speculoos cookies, drie Nespresso Cappucino sticks en yoghurt voorzien.

Het ontbijt voor de allerkleinsten, het kinderontbijt, valt te verkrijgen aan een zacht prijsje van tien euro. Het bestaat uit een chocolade ontbijtkoek, twee sandwiches, La Vache bio choco, een Mini Babybel, een stuk fruit, Betty & Albert Jungle Rocks en een yoghurt.

De laatste menumogelijkheid van de Spartapaasbrunch werd “een vleugje luxe” geheten. Het omvat een fles cava ter waarde van veertien euro.

Via http://www.twizzit.com/go/paasbrunch kan je één of meerdere lekkere paasbrunch(en) bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *