logo Casalina

SK Plenke Werchter start jeugdwerking en … take away 3.0

SK Plenke Werchter start jeugdwerking en … take away 3.0
Jeugdbestuursleden Nicky Rappoort, Staf Heremans, Joachim Baert en Stan Van Kerkhoven

SK Plenke Werchter had al een U8, een U9 en een voetbalspeeltuin voor de jongsten, maar nu zetten ze vol in op hun jeugdwerking. Ze zetten de eerste stappen voor een jeugdbestuur en een U10. Om hun jeugdwerking verder te optimaliseren en uit te breiden zijn ze op zoek naar jeugd tussen zes en elf jaar om hun oranje-blauwe kleuren te verdedigen.

Enkele bestuursleden vergaderden maandagavond aan de kantine aan het Corneel Van Leemputtenstadion op de Tremelobaan in Werchter. Wat vast staat is dat de huidige U8 en U9 opgaan in een U10. Zij zullen iets voor half augustus beginnen trainen en aan enkele toernooien deel nemen. In het jeugdbestuur zetelen voorlopig Joachim Baert, Nicky Rappoort, jeugdtrainer Stan Van Kerkhoven, Staf Heremans, Annabelle Verhaegen en Nele Mattheus. Willen ze in de toekomst meer jeugdteams herbergen, dan moeten ze wel nog wat uitbreiden op hun huidige locatie of andere mogelijkheden raadplegen.

Jeugdwerking SK Plenke Werchter
Bij SK Plenke Werchter zijn ze op zoek naar jeugd tussen zes en elf jaar

Om de werking van hun club en ook de jeugd wat te ondersteunen organiseren de mannen en vrouwen van Plenke de derde editie van hun take away op 28, 29 en 30 mei. Je kan nog tot 27 mei bestellen om te smullen en hen tegelijk te steunen. Als voorgerecht hebben de oranje-blauwen geopteerd voor tomatensoep, uiteraard met balletjes. Als hoofgerecht bestaat er een weloverwogen keuze tussen ribbetjes, een halve kip met appelmoes of een vegetarisch stoofpotje met provencaalse saus en quorn. Hierbij kan je gebakken aardappelen of rijst eten. Als dessert kan je genieten van een chocomousse of fruitsla. Meer info vind je hier.

Één gedachte over “SK Plenke Werchter start jeugdwerking en … take away 3.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *