Q8 tempo oil banner

 

SK Nossegem maakt werk van zijn jeugd en dus zijn toekomst!

SK Nossegem maakt werk van zijn jeugd en dus zijn toekomst!
Vlnr voorzitter Piet Ockerman, jeugdcoördinator Kenny Vermeiren, secretaris Robert De Mol en Stefanie De Mol, die instaat voor de communicatie en de jeugdadministratie

Tweedeprovincialer SK Nossegem stelde zeer recentelijk een jeugdbestuur aan. Kenny Vermeiren, diplomahouder, ex-speler van de Nossegemse A-ploeg, ex-jeugdtrainer ​op nationaal niveau en bestuurslid, is hun nieuwe jeugdcoördinator. Hij zal samen met jeugdverantwoordelijke Kristiaan Schoolmeesters, die instaat voor de infrastructuur en de logistiek, de blauwgetinte jeugd in goede banen leiden. Beiden zijn al jarenlang gewaardeerd lid van deze familiale club. Nieuwkomer Johan Verbeke wordt mede-jeugd verantwoordelijke.  

Zowel Kenny Vermeiren als Johan Verbeke zijn nieuw in hun functie. Vermeiren zal instaan voor de algemene werking van de jeugdopleiding en het uitwerken van een sportieve opleidingsvisie en ondersteunen van trainers. Zowel Kristiaan Schoolmeesters als Johan Verbeke zullen zorgen voor het organisatorische en logistieke deel van de opleiding”, wist Stefanie De Mol die instaat voor de communicatie bij SK Nossegem en de jeugdadministratie.

SK Nossegem had nog geen TVJO in dienst voor de jeugd, hier brachten ze nu verandering in.

“We hadden hiervoor niemand en we zochten al twee seizoenen naar een geschikt iemand die feeling met de club heeft. Vele zagen het te groot en wilden heel snel groeien met de jeugd, wat wij liever stap per stap doen. Sinds 2015 zijn we terug opgestart met een jeugdwerking en we groeien zo stilletjes aan. Kenny heeft door zijn job en privé beslist om zich terug te trekken als speler maar zich wel blijven in te zetten voor de club. Het voorstel om zelf jeugdcoordinator te worden, kwam van hem. De feeling dat hij heeft met de club door zijn jarenlange aanwezigheid heeft verworden, is dan ook mooi meegenomen. Wie kan er beter de jeugd en trainers iets bijbrengen dan iemand die zelf jaren heeft gevoetbald in onze club?”, aldus De Mol.

SK Nossegem telt volgend seizoen 150 jeugdspelers verdeeld over zeven teams namelijk de voetbalspeeltuin (U5-U6), de U7, twee ploegen bij zowel de U8 als de U9 én de U12. Tot de U9 spelen ze gemengd, de jeugd van SKN boekt trouwens al succes. Sinds het voorbije seizoen speelt Lora Van Roy uit Nossegem bij de U16 van KV Mechelen. Voorheen speelde ze bij Nossegem, van een mooie referentie gesproken!

De voorinschrijvingen voor de jeugd in 2021-2022 zijn geopend bij SK Nossegem, je inschrijven kan via https://www.sknossegem.be/519/jeugdinschrijving/

Geef een reactie