logo Casalina

SK Nossegem zet 2023 in met een gloednieuw bestuur

SK Nossegem zet 2023 in met een gloednieuw bestuur
Na de nieuwe kantine was het tijd voor een nieuw bestuur bij SKN

Bij voetbalclub SK Nossegem zetten ze het jaar in op een wel heel speciale en originele manier in. Ze doen dat met de bekendmaking van het vernieuwde bestuur. Na meer dan een kwart eeuw nam Piet Ockerman afscheid als voorzitter van de blauwgetinte vereniging. De combinatie werk, privé en voetbal was niet meer combineerbaar. Piet Ockerman blijft wel actief in de club, zonder functie, maar wel als ere-voorzitter.  

De voorzitter sjerp wordt overgedragen naar 2 covoorzitters nl. Robert De Mol en Benny Nannan. Zij zullen, met elk hun eigen taken, de club leiden. Robert De Mol werd een tiental jaar geleden aangesteld als secretaris en gerechtelijke correspondent voor de KBVB, om de club terug op de kaart te zetten. Hij kent als geen ander wat er achter de schermen gebeurt binnen een voetbalclub. Robert blijft naast zijn rol als covoorzitter wel nog steeds gerechtelijke correspondent.

Benny Nannan is een gekende waarde binnen onze club, daar hij jarenlang trainer was van de eerste ploeg. Daarnaast heeft hij zich naar de top gewerkt binnen de voetbalwereld. In 2021 besloot hij een stap opzij te zetten als trainer zijnde en zich toe te spitsen op het sportieve aspect van onze ploegen. Hij zal als covoorzitter verantwoordelijk zijn voor het sportieve/technische gedeelte binnen onze club.

Met de combinatie van algemene zaken en het sportieve, zijn onze twee covoorzitters het perfecte duo om de club te leiden. Piet Ockerman kreeg als waardering voor zijn jarenlange inzet de titel van erevoorzitter toegekend. Het bestuur werd ook uitgebreid met penningmeester Kristof Janssens en Tim Matyn als sportief verantwoordelijke. Daarnaast kreeg Stefanie De Mol de functie van API (Aanspreekpersoon Integriteit) en secretaris toegewezen. Ook onze gevestigde waarden zoals Peter Weyns, Kristaan Schoolmeesters (jeugdverantwoordelijke) en Luc De Keyser (ondervoorzitter) blijven aan boord van deze blauwwitte club.

Het vernieuwde Nossegembestuur met vooraan nieuwe erevoorzitter Ockerman
Het vernieuwde Nossegembestuur met vooraan nieuwe erevoorzitter Ockerman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *