Daring Wezembeek-Oppem maakt het in de tweede helft af tegen OHR Huldenberg B af

OHR Huldenberg B (l) en Daring Wezembeek-Oppem komen elkaar weer tegen in de C-reeks in vierde provinciale

Na een gelijkopgaande eerste helft ging Daring met een nipte 1-0 rusten. OHR B had te veel kansen nodig om doel te kunnen treffen. In de tweede helft vielen ondanks de striemende wind en de aanhoudende regen nog zes doelpunten. Het was een hard verdicht, maar uiteindelijk overwonnen de blauw-zwarten van Wezembeel-Oppem OHR B met 5-2. Krystian Slokotowicz was het meest beslissende met vier goals.

Na een vijftal minuten werd Slokotowicz rechts aan de hoek van het strafschopgebied aangespeeld. Hij gaat een tegenstander voorbij en scoort puik in de verste hoek. Amper enkele minuten later vergezelde onophoudelijke regen de gure wind. Een handvol minuten later ging bezoeker Marotta rechts door, zijn schot belandde in het zijnet. Daarna volgden flink wat halve kansen, bezoeker Cardoso Canario poogde het enkele keren vanop afstand. Rond het kwartier veroverde Amenchar de bal op het middenveld, hij gaf de pass op rechts op Slokotowicz. Hij ging rechts de Huldenbergse zestien in, doelman Roosbeek kwam gevat uit. Op minuut 23 kwam OHR-speler Feng rechts aan de bal, hij gaf aan de tweede paal voor op Adedokun. Hij verprutste in twee keer de kans, thuisgoalie Jolly pakte zijn inzet aan de linkerpaal. Kort daarna kon Spreutels alleen door op Daringdoel, Jolly kwam gevat uit. Daarna viel het spel wat stil. Iets voor rust trapte thuisspeler Sabotic naar doel, Roosbeek pakte.

In de tweede helft speelden de blauwhemden realistischer.

Wezembeekse invaller Wellens mikte vanaf links bijna een bal rechtstreeks in doel, keeper Roosbeek voorkwam dit. In minuut 52 beroert thuisspeler Youato Towo de bal met de hand. De ref legt de bal op de stip. Hazaert mikt de bal in de rechterkruising, 1-1. Aan de overzijde beging invaller Meylemans een trekfout, ook hier werd een penalty gegeven. Khouas legde het leer geruisloos in de linkerbenedenhoek, 2-1! Amper enkele minuten later haalde Slokotowicz centraal in het strafschopgebied uit, 3-1. Adedokun ging rechts door en trapte vanaf een zeer scherpe hoek aan de tweede paal binnen, puike goal voor de 3-2. Ondertussen gaf de cornervlag zich over aan de weersomstandigheden.

De cornervlag moest zich gewonnen geven tegen de striemende wind

Wezembeek bleef doorzetten, een schot van invaller Strapczuk werd nog gepakt. Kort daaro trapte Slokotowicz vanaf 25 meter tegen de wind in. Niemand verwachtte het maar de bal rolde naast de linkerpaal binnen, 4-2 en boeken toe. Voor zijn slotgoal nam Slokotowicz de bal rechts goed aan en plaatste die in de verste hoek. Roosbeek zat er nog met zijn hand aan, maar de bal ging perfect in de linkerkruising. OHR B gaf zich niet gewonnen en bleef oprukken. Adedokun liep nog naar de achterlijn rechts in de zestien van Daring. Zijn schot trof de buitenkant van de eerste paal. Een overdreven score, maar verdiende Daringwinst.

Doelpunten: 5″ Slokotowicz (1-0), 47″ Hazaert (1-1 strafschop), 57′ Khouas (2-1 strafschop), 60′ Slokotowicz (3-1), 78′ Adedokun (3-2), 80′ en 82′ Slokotowicz (4-2 en 5-2).