logo Casalina

Plenke Werchter vernieuwt zijn interieur in deze voetballoze periode

Plenke Werchter vernieuwt zijn interieur in deze voetballoze periode
De opfriswerken bij Plenke Werchter in beeld

Bij vierdeprovincialer SK Plenke Werchter zijn het bestuur en enkele helpers momenteel het interieur gronding aan het vernieuwen. De toog en in tweede instantie de toiletten worrden onder handen genomen. Om hun nieuwe toog te betalen werd er een take away in het leven geroepen.

“Daar er toch even geen voetbal meer was en is zijn we in januari gestart met het plaatsen van een nieuwe toog. Deze zou tegen begin april klaar moeten zijn. Deze werken vinden plaats in samenwerking met drankenhandel Van Oosterwyck en de Brouwerij van Haacht. We hopen voorzichtig op de opening van de horeca begin april, om eventueel een receptie organiseren om deze nieuwe kantine te openen. Dat is uiteraard een groot vraagteken. Daarna worden onze toiletten nog aangepakt. We organiseren ook een take away om ondere andere de nieuwe toog te betalen en verder om onze vaste kosten te kunnen blijven betalen”, wist bestuurslid bij SK Plenke Werchter, Staf Heremans. “Heb je geen zin om te koken en een lokale vereninging in coronatijden te steunen? SK Plenke Werchter organiseert pasta dagen!”, besloot Heremans.

Via https://skplenkewerchter.be/take-away-pasta/ komt u er meer over te weten. Op 5, 6 of 7 februari kan u uw bestelling komen afhalen aan de kantine van Plenke aan de Tremelobaan. Aan huis leveren kan uiteraard ook. Er kan nog besteld worden tot en met dinsdag 2 februari.

Voorts is het bestuur van Plenke Werchter onderhandelingen begonnen met potentiële nieuwe spelers. Daar zouden enkele bekende gezichten bij zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *