Q8 tempo oil banner

 

KVC Langdorp onderging een metamorfose en ambieert een goede seizoensstart

KVC Langdorp onderging een metamorfose en ambieert een goede seizoensstart
Aan de choreografie van Hayani is nog een beetje werk maar verder lijkt hij klaar voor KVC Langdorp

Derdeprovincialer KVC Langdorp zag dertien spelers vertrekken, maar realiseerde anderzijds ook dertien inkomende transfers. Van die aanwinsten mag aanvaller Yassine Hayani, die van KV Tremelo komt en een verleden bij Klim-Op Begijnendijk heeft, zijn licht laten schijnen op volgend seizoen en zijn drijfveer om bij de blauw-witten aan te sluiten.

Buiten nieuwe trainer Joost Van Dessel, raakte de rest van zijn staff bekend. Als T2 werd Niels Prud’homme aangeduid, Ronny Storms zal als T3 fungeren.

De nieuwe spelers zijn Michiel Van Aelst, Sven Goovaerts en Lars Clemens (allen KVV Scherpenheuvel), Nick Van Doren (Klim-Op Begijnendijk), Brick Wauters (FC Netezonen), Brian Elsen (RWL Sport), Yassine Hayani (KV Tremelo), Robbe Jacobs en Korneel Schellens (beiden KAC Betekom), Ward Mues (Herselt), Philip Schellens (KSV Drieslinter), Giel Hendrickx en Filip Smets (beide vrije spelers).

Johan Beckx (KVV Scherpenheuvel), Joeri De Bie en Dimitri Van Hoof (beiden SK Plenke Werchter), Jarno Deflem (Sparta Schaffen), Michel Dewin (Blauwvoet Oevel), Tommy Evers (RWL Sport), Jordy Laeveren (Sporting Molenbeek), Arne Van Loo (KV Tremelo), Nikodem Wojtas (Herselt), Sven Govaerts, Simon Smeets, Jannick Mulkers en Jonas Schiffeleers. Verder bleef vooral de eigen jeugd KVC Langdorp trouw.

“Ik wil het voetbalplezier terug vinden bij KVC Langdorp door samen te spelen met goede vriend Dries Tuerlinckx. Daarnaast was er ook een trainerswissel en een heel project met Joost Van Dessel, wat me zeker en vast interesseerde. Ik heb een goed gesprek met hem gehad en heb mede daardoor de stap gemaakt naar Langdorp. Daar ga ik proberen om een vaste waarde te zijn en om resultaten te boeken door Joost en het team zo goed mogelijk te helpen.”

De snelle spits uit Houtvenne gelooft dat een goed seizoen voor handen is mits een goede start.

“Als KVC Langdorp zijnde gaan we van start met een heel nieuwe ploeg gaat het een beetje de kat uit de boom kijken zijn. De meeste spelers zijn allemaal wel voetballend sterk, dus als het klikt willen we zeker een goed seizoen draaien. Ik denk dat het vooral belangrijk is om een goede seizoenstart te realiseren, zo blijft de sfeer er al in en kunnen we gerust gesteld verder kijken. Ik bekijk
Standaard Meerbeek, Rapide Wezemaal, KV Tremelo, SMS Lubbeek en de Greunsjotters Vossem als de ploegen die gaan strijden voor de titel.”

Geef een reactie