KV Tremelo een helft onmondig tegen sterk SMS Lubbeek

De elf starters van KV Tremelo geflankeerd door de SMS Lubbeekgarde

KV Tremelo ging met 2-3 de rust in tegen een offensief gestart SMS Lubbeek. Tremelo was al zeker van eindronde door het winnen van de tweede periodetitel, SMS had niets meer te winnen of te verliezen maar wilden hun meegereisde fans waar voor hun geld geven. In de tweede helft bleef thuisteam KVT grotendeels onmondig en vergrootten de rood-witten nog hun voorsprong.

We waren amper enkele minuten ver of een corner vanaf links belandde bij de tweede paal. Door stond Enongene klaar om de bal en de 0-1 tegen de netten te koppen. Enkele minuten later mooi voetbal van KVT. Uka versnelde rechts, legde af naar El Attabi centraal en die legde op zijn beurt af naar Meerkens die de 1-1 scoorde. Na een penaltyfout op Vanluyten zette Vandersmissen thuisgoalie Claes op het verkeerde been en scoorde de 1-2. Kort nadien de tweede treffer van de avond van Vandersmissen, hij kopte aan de tweede paal binnen. Na een corner bleef een bal hangen in het strafschopgebied. Rymenams zette er zijn voet tegen en scoorde. Thuisdoelman Claes hield zijn team verschillende keren recht.

We gingen rusten bij een spectaculaire 2-3.

Enkele minuten na de pauze mikte Enongene voorlangs. Voor Tremelo brachten Boeckx en Meerkens gevaar. Het tempo viel wat stil. Op een tegenaanval stuurde Loockx een mooie dieptebal. Invaller Carette was de laatste schakel van deze aanval, hij tikte na een voorzet vanaf links de 2-4 binnen aan de tweede paal. Bezoeker Jalali mikte nog over. El Attabi zag zijn vrije trap in de slotfase nog over de lat getikt door goalie Hoskens, het bleef 2-4.

Doelpunten: 3’ Enongene (0-1), 10’ Meerkens (1-1), 22’ en 27’ Vandersmissen (1-2 strafschop en 1-3), 34’ Rymenams (2-3), 84’ Carette (2-4).