logo Casalina

KV Tremelo B dankt afscheidnemend trainer Cnops

KV Tremelo B dankt afscheidnemend trainer Cnops
KV Tremelo B en trainer Cnops op KSC Keerbergen waar er afscheid werd genomen

KV Tremelo B nam afscheid van de competitie in vierde provinciale cmet een 2-0-nederlaag op het veld van KSC Keerbergen. De wedstrijd kon anders verlopen en na afloop werd trainer Willy Cnops gelauwerd. Samen met hem stopt ongeveer iets meer dan de helft van de wit-zwarten.

De match begon met de huldiging van trainer Cnops. Na acht jaar, waarvan vijf jaar bij de reserven van KVC Haacht en drie bij KV Tremelo B dat hij samen met de vele huidige spelers oprichtte, was het tijd om afscheid te nemen.

Na het eerste kwartier werd duidelijk dat de thuisploeg de meest aanvallende ploeg was. Ze kregen vele corners, maar kwamen niet tot scoren. Op het half uur slaagde de uitploeg erin om met een scherpe counter een tegenprik uit te delen waarop De Marrez vanuit een scherpe hoek op doelman Wouters besloot. Na een snelle counter kon Simmes de 1-0 afwerken. We gingen rusten met een niet onverdiende 1-0 voor de thuisploeg.

KV Tremelo B deelde enkele prikjes uit in het begin van helft twee.

Ondanks deze schermutselingen kwam de uitploeg niet verder dan enkele halve kansen. Op een uitgespeelde counter kwam De Cat alleen voor keeper Janssens. Hij legde de bal met de buitenkant van de voet binnen. De uitploeg bleek kansloos na nog wat tegen te spartelen maar uitgesproken kansen kwamen er niet meer van. Beide ploegen waren tevreden. De ene met het resultaat, de andere met het einde van een lang seizoen en vooral het einde van een periode van vriendschap, succesverhalen. Bovenal het doorzettingsvermogen van een ploeg die voor elkaar door het vuur wou gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *