logo Casalina

KSC Keerbergen begint aan het tweede competitiegedeelte als leider

KSC Keerbergen begint aan het tweede competitiegedeelte als leider
KSC Keerbergen pakte de periodetitel zonder spelen

In vierde provinciale D pakte KSC Keerbergen voor de winterstop de eerste van twee periodetitels. Dat ging makkelijk, daar tegenstander Infinity Vilvoorde B, zijn kat stuurde naar de wedstrijd in gure weersomstandigheden. De blauw-witten beginnen komende zaterdagavond aan de terugronde en dit op bezoek bij vierde Inkad Diegem.

Ze scoorden tot nu toe 59 keer, ze bezitten zo de tweede beste aanval dit na PSV 1820 die zelf 64 keer scoorde. Den Eska bezit wel de beste verdediging met amper 18 geïncasseerde doelpunten waardoor ze aan een doelsaldo van +41 zitten. Nieuwkomer Yaro Boeykens deed het behoorlijk met 10 goals op 13 duels, behoorlijk gezien hij ook vier keer op de bank startte en moest invallen. Niels Delafortrie en Mathias Laevers scoorden beiden 8 treffers respectievelijk op 10 en 12 matchen tijd. Kapitein en middenvelder Jordi De Cat volgt een doelpunt verder, flankaanvaller Naim Bendella heeft vijf rozen op de teller.

KSC Keerbergen haalde het thuis in de heenronde van Inkad Diegem met 2-0. Deze zaterdag begint de clash op Diegem vanaf 18 uur. Ze moeten het wel stellen zonder de geschorste Joost Dunbanvin. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *