logo Casalina

KFC Hever wilt eerste zege pakken in streekderby op Hofstade

KFC Hever wilt eerste zege pakken in streekderby op Hofstade
Wouter Goris (l) maakt de actie

Ervaren middenvelder Wouter Goris wil met KFC Hever de mindere competitiestart tot het verleden laten horen. Op Verbroedering Hofstade moet een nieuwe weg worden ingeslagen, waar aan het einde de driepunter wacht. Dat is toch het plan.

De rood-witten begonnen met een nul op zes in vierde provinciale E.

“In deze streekderby gaan we vol voor de drie punten. Hebben vorig weekend, thuis tegen Peutie, een goede eerste helft gespeeld. We kregen weer twee keer het deksel op de neus en de match was om zeep. We hopen op Hofstade deze prima eerste helft door te trekken dit weekend om voor de winst te gaan. Het is nog wat zoeken naar onze ideale elf starters. We hebben nog niet zo lang een nieuwe trainer met Hans Vanderwegen. De trainer heeft ook nog maar een kleine twee weken met ons kunnen werken. Hij moest iedereen nog wat leren kennen, maar we zijn zeer gedreven”, opent Goris die al vele jaren bij de club, gelegen op de Slagveldweg, actief is. “We hebben trouwens een zeer slechte voorbereiding, mede door Corona natuurlijk maar fysiek zijn we er nog niet helemaal. Het komt wel goed, we gaan nog flink wat punten pakken dit seizoen! Ik kan volgende tegenstander Hofstade moeilijk inschatten. Ze spelen in de eerst helft van het seizoen traditiegetrouw altijd mee bovenaan en zakken in de tweede helft steeds wat weg. Ik weet niet goed wat te verwachten. Hun resultaten zijn ook niet veelzeggend.

Aanvaller Jesse Massez is er ook niet bij bij Hever, zijn triatlonseizoen liep onlangs ten einde en hij is er nog niet helemaal klaar voor. Hij is nog maar één week aan het trainen en komt met de reserven in actie waardoor de ontmoeting met zijn ex-ploeg te vroeg komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *