logo Casalina

HO Veltem versterkt zich en ziet doelman Baudet vertrekken

HO Veltem versterkt zich en ziet doelman Baudet vertrekken
Baudet (bovenaan derde van links) speelde onlangs zijn eerste competitieduel voor HO Veltem

Eersteprovincialer HO Veltem haalt de broers Lauwens terug bij Bierbeek en ook middenvelder Marten Ansoms maakt de terugkeer naar zijn vertrouwde omgeving. Doelman Wout Baudet kwam er dit seizoen bij, maar zag zijn ambitie om het doel te bewaken gestuit door de ijzersterke concurrentie met Stef De Reys. Vorige speeldag was De Reys geschorst en nam Baudet zijn kans in doel.

Baudet deed het prima in de thuismatch tegen gedeelde tweede Borght-Humbeek. Hij verrichtte enkele goede reddingen en kon de rest laten opschuiven.

“Ik heb weinig kansen in het eerste elftal gekregen door de suprematie van Stef De Reys. Ik gun het hem, we hebben een goede band. Mijn vorige match was zeker goed. Enkel bij de laatste goal kon ik wat meer weerwerk bieden. Ik denk dat ik in eerste provinciale niet zou mistaan, maar ik verkies een ploeg in tweede provinciale die bovenaan speelt. Die reeks ligt me iets beter denk ik. Dit seizoen verwacht ik niet al teveel speelkansen meer. Al weet je natuurlijk nooit wat een blessure of schorsing nog kan veranderen. Volgend seizoen speel ik terug voor één seizoen bij derdeprovincialer FC Tildonk, waarvan ik kwam voor Veltem. Ik wil het bestuur van Veltem bedanken voor de kans die ik heb gekregen om eens te proeven van eerste provinciale én natuurlijk ook de ploeg voor het leuk seizoen”, vertelde Baudet. “Winnen op Boka United zou komend weekend moet lukken. Het is een zeer belangrijke match in de degradatiestrijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *