logo Casalina

HO Bierbeek verricht alsnog een aanvallende toptransfer

HO Bierbeek verricht alsnog een aanvallende toptransfer
Mehdi Benlouafi tekent bij HO Bierbeek

Eersteprovincialer KHO Bierbeek verrichtte alsnog een inkomende transfer met het oog op volgend seizoen. Met aanvallende aanwinst Benlouafi onderstrepen ze hun grote ambities voor volgend seizoen. Eerder kon u al de transfers van de groenen lezen via https://regiosport.be/voetbal/kho-bierbeek-heeft-bijna-volledige-ploeg-voor-volgend-jaar-beet/

Bierbeekse voorzitter Marc Meeus geeft wat duiding bij deze transfer, die bij Diegem het rugnummer tien droeg.

“Mehdi Benlouafi komt over van de kleurgenoten van Diegem Sport, een ambitieuze ploeg uit tweede amateur. Mehdi is een 31-jarige aanvallende middenvelder die voordien ook nog onder andere voor KOVC Sterrebeek en Woluwe-Zaventem speelde. Hij moet met zijn ervaring onze aanval versterken met assists en doelpunten”, reageerde Meeus gevat. Bij Bierbeek ambiëren ze zoals vanouds minstens promotie naar de amateurreeksen.

Enkele maanden geleden was Bierbeek nog op zoek naar een linksvoetige verdediger. Ze hadden enkele mogelijkheden, maar konden zich in geen één van deze vinden, voorlopig is versterking op die positie dus even geen prioriteit. De kern van de groenen voor volgende jaargang is in principe rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *