logo Casalina

Het jonge KAC Betekom B begon goed

Het jonge KAC Betekom B begon goed
Godier (centraal nummer 33) bekijkt hoe een ploegmaat de bal ontzet

KAC Betekom B staat met een wedstrijd minder en een puike acht op twaalf vierde in vierde provinciale C. Kapitein en verdediger Marco Godier (18) uit Betekom had achteraan zijn zaakjes op orde daar hij amper doelpunten in eigen netten zag verdwijnen.

Godier begon te voetballen bij Betekom. Hij speelde daarna 7,5 jaar bij OH Leuven, hij onderging in die periode een zware knie-operatie. Daarna volgden twee seizoen bij KSK Heist, nu is de Betekomnaar aan zijn tweede seizoen aan de Grote Baan toe.

“We zijn dit speciale seizoen goed begonnen, ook de voorbereiding verliep ondanks de opmerkelijke omstandigheden anders. We tellen nu acht op twaalf, maar dat hadden er gerust meer kunnen zijn. Op SC Keerbergen verdienden we meer dan een gelijkspel, we hadden het betere van het spel. Zelf willen we top vijf spelen, maar als we ons niveau verder kunnen zetten dan kunnen we aanspraak maken op meer, we zien wel”, wist de student sport en cultuurmanagement aan de hogeschool Thomas More in Turnhout. “Ik hoop dat we in januari terug tegen een balletje kunnen trappen. Nu moet ik genoegen nemen met het loopschema dat onze trainer opstelde.”

Daarnaast is Marco ook begaan met zijn jongere en voetballende zus, Chelsea Godier.

“Ze speelt momenteel nog als meisje bij nationale jongens U15 en ze speelt ook bij U16 vrouwen van de nationale ploeg, de Red Flames. Ze speelt bij Westerlo en doet dat goed”, wist grote broer Marco die haar mee vooruit helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *