logo Casalina

Greunsjotters Vossem en Eendracht Eizer laveren naar scoreloos gelijkspel

Greunsjotters Vossem en Eendracht Eizer laveren naar scoreloos gelijkspel
De Vossemse verdediging werkt de kans van Vangoidtsenhoven weg

De Greunsjotters waren in de eerste helft de beste, in de tweede kwam Eendracht Eizer meer in zijn spel. Er hadden gerust wat doelpunten mogen vallen, maar het bleef bij een scoreloos gelijkspel. Voor Vossem had rijzige spits Meurrens enkele kansen in deze clash in derde provinciale b. Voor de bezoekers had Wautraets de score kunnen openen met gerichte afstandsschoten.

De sfeer in de Sint-Pauluslaan was prima, alleen wilden ze op het veld niet altijd volgen.

In het eerste kwartier drukte Vossem, maar echt enorme kansen vloeiden daar niet uit voort. Op het kwartier rolde Zehic zijn linkerflank op en speelde Meurrens centraal in het strafschopgebied aan. De kans werd gemist. De Eizerse reactie liet niet lang op zich wachten; Marion zette links door en gaf centraal voor op Hendrickx, hij miste doel. In de Eizerse defensie werd soms sambavoetbal gehanteerd in de vorm van frivole hakjes om uit te verdedigen. Iets voor het half uur gaf Vossemnaar Dehertog vanaf rechts voor maar Meurrens kon net niet met de kop afwerken. Voor Eizer dreigde Van Roy nog met een afstandsschot in de eerste helft. Voor Vossem stuurde Meurrens centraal Vander Haegen weg. Hij werd professioneel gehinerd door Marion, waardoor bezoekende doelman Schijns tijdig kon tussen komen.

Het Vossemse thuisfront bracht sfeer en liet van zich horen
Het Vossemse thuisfront bracht sfeer en liet van zich horen

Na de rust begon Eizer te drukken.

Bezoeker Hendrickx was in minuut vijftig alleen door op doel. Hij koos om de bal links van de doelman te mikken, zijn inzet ging naast. Als jammerlijke klap op de vuurpijl blesseerde hij zich aan de hamstrings, hij werd gewisseld voor Hoymans.

Het moment waarop Hendrickx zijn kans mist en zich blesseert
Het moment waarop Hendrickx zijn kans mist en zich blesseert

Kort nadien kopte Meurrens voorlangs op corner. Iets na het uur trapte Wautraets vanaf de linkerflank op doel, de bal hobbelde voorlangs naast. In de slotfase kwam Eizer enorm dreigen. Een vrije trap van Wautraets miste net doel. Op stilstaande fase kon Eizerverdediger Vangoidsenhoven aan de tweede paal een bal net niet binnen werken, Ouraghi verwijderde de bal uit de gevarenzone. Met een handvol minuten op de klok miste Meurrens opnieuw een kopbal op doel. Wautraets was er nog dichtbij, met opnieuw een ver schot vanaf links. Het belandde op de deklat. Het bleef tot ontgoocheling bij vele fans bij een scoreloze salonremise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *