logo Casalina

Gehavend KFC Baal ontvangt gemotiveerde derde VK Holsbeek

Gehavend KFC Baal ontvangt gemotiveerde derde VK Holsbeek
Spits Andries Robeets maakt zich klaar voor een flitsende actie

In tweede provinciale ontvangt KFC Baal een enorm gemotiveerd VK Holsbeek dat een puike zestien op éénentwintig achter de rug heeft. Baal zit zelf met enorm veel geblesseerden, maar won vorig weekend met 2-3 op SK Nossegem. Baalse spits Andries Robeets herstelde van een blessure en scoorde vorig weekend, dat hoopt hij komende zondagnamiddag te kunnen herhalen in deze kleine derby.

“Met de vele geblesseerden die we momenteel hebben, zullen we in elke match moeten strijden voor de drie punten en op die manier wat meer op te schuiven bovenaan het klassement. Voor komende zondag verwacht ik met V.K. Holsbeek een sterke tegenstander. Ze staan niet voor niets mooi derde in de rangschikking”, opent Robeets. “Jammer genoeg bevinden er zich ook veel sterkhouders onder onze geblesserden, kortom spelers die normaal altijd spelen als ze fit zijn…”

Aan de Baelsche Zandbak zal zondag vanaf 15 uur de twaalfde man ook een rol spelen.

“Gelukkig is er voor ons zondag nog de twaalfde man die steeds heel belangrijk en gekend zijn voor K.F.C Baal, onze mascotte de Baelsche Beer zal ook present tekenen. Ik ben ervan overtuigd dat de inzet voor deze thuiswedstrijd bij ons aanwezig zal zijn en dat we er alles aan zullen doen, ondanks de volle lappenmand, om iets te rapen. Hopelijk recupereren we voor het weekend nadien hopelijk meer spelers die uit blessure komen. Dan spelen we namelijk uit op Geetbets en zou er met een bredere en dus ook sterkere kern drie punten moeten worden gepakt. Uiteraard focussen we eerst op deze zondag.”

Buiten het voetballende gegeven is Robeets ook nog muzikaal in de weer, deze exploten kunt u onder andere hier bekijken.

Geef een reactie