logo Casalina

FC Tildonk trekt twee nieuwe middenvelders en doelman aan

FC Tildonk trekt twee nieuwe middenvelders en doelman aan
Bij FC Tildonk hopen ze volgend jaar op vele winstvieringen

Derdeprovincialer FC Tildonk zag twee spelers vertrekken en versterkte zich tot nu toe met een trio. Het bestuur is nog op zoek naar enkele nieuwe namen, maar wil het grotendeels bij een rustige transferperiode houden. Normaal gezien moeten ze in hun reeks voor een plaats bij de vijf besten kunnen gaan.

Aan uitgaande kant vertrekken doelman Wout Baudet (HO Veltem) en Nathan Makengo-Mbala (Waanrode). De aanwinsten zijn middenvelder Simeon Dimitrakopoulos (Haacht Statie) die zijn broer Gregori bij de groen-gelen vervoegt, doelman Kenneth Collier (KV Tremelo) die in de jeugd uitkwam voor Tildonk en middenvelder Gert Vangilbergen die terugkeert van Rotselaar. Niels Raymenants verhuist naar het Antwerpse en stopt als gevolg van een blessure vorig seizoen opgelopen. Milan Geysen tenslotte stopt ook omdat competitief voetballen er niet meer inzit door een hardnekkige kraakbeenblessure aan de knie. Saïd El Harchi tenslotte trekt naar Delta Londerzeel.

“We hebben tot nu toe een relatief rustige transferperiode achter de rug en we zijn van plan dat ook zo te houden. Het merendeel van onze kern blijft en hetzelfde geldt ook voor onze trainers en staff. We zijn nog op zoek naar enkele aanwinsten, maar we gaan de zaken niet overhaasten”, wist voorzitter Febian Aps.

Verder gaan ze bij FC Tildonk het gras op hun A-terrein opnieuw aanleggen, ze hopen in juli klaar te zijn.

“Hopelijk hebben we niet hetzelfde euvel als vorig jaar voor. Toen viel die enorme hittegolf net toen ons grasveld klaar was en daarna werd ons veld enorm geplaagd door vele kevers. Dat zien we komend seizoen liever niet opnieuw gebeuren. Afsluitend kan ik melden dat onze take away prima is verlopen, we zaten aan meer eters dan we op voorhand hadden verwacht”, besloot Aps.

De Haachtse voetbalclub begon de voorbije jaren steeds minder aan de competitie om zich in de tweede competitiehelft bij de beste zes te nestelen. Mits een goede start is misschien meer mogelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *