logo Casalina

Doelman Younes Haegemans is het nieuwe sluitstuk van KV Tremelo

Doelman Younes Haegemans is het nieuwe sluitstuk van KV Tremelo
Younes Haegemans durft ook wel eens een penalty te scoren en geniet daar enorm van

Ervaren doelman Younes Haegemans uit Baal mag zich voortaan de nieuwe doelman van derdeprovincialer KV Tremelo heten. Hij zou graag de verdediging van de zwart-witten naar zeges en een plaats bij de vijf besten in de reeks stuwen. In het verleden verdedigde hij al het doel van KFC Herent, VK Holsbeek, zijn verleden bij aartsrivaal van Tremelo KFC Baal is een leuke bijkomstigheid.

Het voorbije seizoen vertoefde hij bij vierdeprovincialer Plenke Werchter.

“Ik ging naar Plenke omdat ik met mijn maten, zoals Steffen Maes, wou spelen. Mijn voormalige keepertrainer bij VK Holsbeek, Kurt Verhaegen, is ook doelmannentrainer bij KV Tremelo. Ik besprak met hem vooraf de mogelijkheid om naar Tremelo te gaan, daarna sprak ik met trainer Iwens en T2 Mergaerts. Die gesprekken verliepen redelijk goed. Ze zochten een doelman die de verdegiging op punt kon stellen. Ik speelde nog met aanwinst en verdediger Arne Van Loo bij de jeugd, dat is ook een bonus. Tremelo behoudt een overgroot deel van zijn kern. Ik verlies niet zo graag, ik zou zoveel mogelijk matchen willen winnen. Uiteraard is het nog wat aftasten daar eer de competitie aanvat het nog een flinke poos zal duren. Er zijn vele nieuwe spelers bij vele ploegen, het is moeilijk om dat allemaal in te schatten. Voor Tremelo moet top vijf zeker een doel betekenen, de mentaliteit daartoe is alvast aanwezig.”

Naast het veld is de twintiger eigenaar van Herenkapper Younes in de Statiestraat in Aarschot. Buiten zijn sportieve plezier werd ook zijn professionele carrière relatief lang on hold gezet.

“Ik ben nu ondertussen al mijn vijfde week open. Ik sta alleen in de zaak en de klanten wachten braaf buiten. De mensen hebben begrip voor deze situatie en het valt al bij al mee. Enkel die tien minuten pauze tussen elke klant om te ontsmetten is misschien wat lastig, maar ik doe dit veel liever dan thuis zitten. Hopelijk keert alles terug naar het normale, ook op het voetbalveld, maar daar valt voor te vrezen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *