logo Casalina

Je kan nog tien dagen de Siktivity Classic rijden!

Je kan nog tien dagen de Siktivity Classic rijden!
De poster van de eerste editie van de Siktivity Classic

Nog tot en met zondag 28 maart kan de Siktivity Classic worden gereden met vertrek en aankomst aan het idyllische Kasteel van Horst. Het gaat om een mooie fietstoertocht mét uniek concept, de Strava-segment challenge, doorheen het Hageland en de Druivenstreek. In de loop van deze tocht krijg je er de lus van het wereldkampioenschap wielrennen, voorzien in september 2021, er bovenop!

Deelnemers kunnen kiezen voor afstanden vanaf zeventig kilometer, gaande over honderd tot zelfs honderdvijftien kilometer. De prijs voor alle afstanden bedraagt vijf euro. Vanaf de start aan het Kasteel Van Horst in de Horststraat 28 in Holsbeek volg je de navigatie via GPX file. Wil je onder een fris lentezonnetje deze tocht maken of een pittig onderdeel van de WK-omloop verkennen? Schrijf je dan in op https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx

De deelnemers krijgen de mogelijkheid om tal van prijzen te winnen. In totaal hebben de prijzen een totale waarde van om en bij de duizend euro. De organisatie wordt waar genomen door wielerclub Team Siktivity, de opbrengsten van de organisatie zullen besteed worden aan de uitbouw en de optimalisering van het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *