logo Casalina

Derde VK Berg-Op ontvangt leider Zemst

Derde VK Berg-Op ontvangt leider Zemst
Yannick Wils speelt al een kwarteeuw bij VK Berg-Op

In derde provinciale C kwam VK Berg-Op er gaandeweg door na een middelmatige start, ze volgen op vier éénheden van leider FC Zemst die dertig punten op zesendertig telt. Clubmonument Yannick Wils (35) speelt al een kwarteeuw bij de geel-zwarte club van zijn hart en hoopt zondagnamiddag de competitie spannender te maken door de leider te verslagen.

De geel-zwarten wonnen al acht van hun twaalf competitiematchen en hakten vorige speeldag Meise B in de pan met 1-4.

Verdediger Yannick Wils werd er onlangs 35 en speelt al een kwarteeuw voor Berg. Hij woont op een steenworp van zijn club in de Visserijlaan. Hij speelde twee seizoenen bij Sparta Haacht Statie en was even gestopt, maar dit seizoen draait het.

“We hebben een soortgelijk traject als Sterrebeek. We staan nu in de top drie en winnen stilaan wedstrijden die we in het verleden steevast verloren hadden. We zijn gegroeid als ploeg ook mede door de gerichte versterkingen. We beginnen goed te draaien ondanks het gegeven dat we belachelijk veel geblesseerden tellen”, opent het clubsymbool en de Bergkapitein. “Zemst staat voor een reden aan de leiding, vorig seizoen waren ze ook al heel goed. We onderschatten ze niet. Beide teams mikken op winst, kijken ernaar uit en zijn gemotiveerd. Ik verwacht van begin tot einde een heel sfeervolle match die de beide kanten op kan gaan. Ik hoop dat we een leuke en faire match op de mat leggen en dat de beste moge winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *