Q8 tempo oil banner

 

Artemis Schoten Korfbal Club wint manche Flanders Beachkorfbal Tour in Betekom

Artemis Schoten Korfbal Club wint manche Flanders Beachkorfbal Tour in Betekom
ASKC stond met twee teams in de finales

Met drie ploegen stond Artemis Schoten Korfbal Club ingeschreven in de eerste editie van het beachkorfbaltoernooi in Betekom. De week voordien werd er al in het zand korfbal gespeeld in Hoevenen in het kader van de Flanders Beachkorfbal Tour, de rood-blauwen wilden blijkbaar niets aan het toeval overlaten en slaagden in hun opzet.

Het toernooi werd voor de absolute eindfase onherroepelijk beëindigd door een fiks onweer. Toen was het al duidelijk dat de eerste en het tweede team van ASKC onderling de finale zouden betwisten. De blauw-roden zijn één van de vijf grootste verenigingen van het land met om en bij de driehonderd leden. Met hun eerste ploeg komen ze uit in hoofdklasse één ofte de derde hoogste nationale reeks.

“Dit beachkorfbaltoernooi valt uiteraard goed ter voorbereiding van de competitie onder andere om het fysieke vermogen de hoogte in te stuwen. Vorige week brachten we ook al een bezoek aan het toernooi in Hoevenen. We willen met onze aanwezigheid de andere clubs in België ondersteunen. We willen en wilden vooral plezier beleven en hopelijk komen de goede resultaten er ook aan”, aldus hoofdtrainer Sven Ivo.

Geef een reactie