logo Casalina

U14 Girls 1 en U 16 Girls 1 van Hasselt Stix doen het goed

U14 Girls 1 en U 16 Girls 1 van Hasselt Stix doen het goed
De U16 girls met Rozanne Beer, Omeima Chouih, Kaat Deckers, Florine Dejagere, Fien Delsaer, Fien Dupont, Julie Henninot, goalie Lilí Poelmans, Michelle Rejek, Francisca Rivero Ayerza, Geike Thys, Lieze Van Asten, Amélie Van den Born en Vienna Vermant.

Zowel U14 Girls 1 als U 16 Girls 1 van de Hasselt Stix doen het meer dan behoorlijk. Ze bekleden beiden op twee speeldagen van het einde van het seizoen een mooie derde plaats in Nationaal 1. Iedereen rondom hen en in eerste plaats ook de speelsters hopen dat ze deze notering en inspanning nog even kunnen volhouden.

Coaches Tarik Remans en German Albornoz hadden hun teams goed voorbereid op de uitdaging in Nationaal 1 en hoopten dat de meisjes goed zouden kunnen meedraaien

“En of het gelukt is! De meisjes van Stix doen het beter dan verhoopt en draaien mee in de top drie van Nationaal 1. De U14 Girls 1 van trainer Tarik Remans en manager Kim spelen de ene na de andere spannende match. Zo wonnen ze met nipte verschillen van de meisjes uit Leuven, Gantoise, Indiana, Pingouin, Louvain La Neuve, Baudouin en Beerschot. Ze speelden gelijk tegen tegen Wellington en verloren één wedstrijd van La Rasante. Aangezien de uitslagen vaak erg close zijn, beleven de manager en de coach elke keer opnieuw spannende momenten. Onnodig te zeggen dat dit het team uiteraard heel dicht bij elkaar bracht. De spirit zit er dik in en de meiden gaan voor elkaar door het vuur”, klonk het bij de Stix.

De U14 girls 1 van de Stix
De U14 girls 1 van de Stix

De U14 bestaan uit Céline Beckers, Loes Boussu, Annabel Cuyvers, Dina De Cock, Alixe Geebelen, Nore Hendrickx, Alixe Maris, Carlotta Martin Mathieu, Fien Reyskens, Juliette Ulens, Fleur Valenta, Lucie Van Den Born, Floore Vandereyken, goalie Janne Vandewal, Pauline Vanstraelen, Febe Bosmans en Caroline Noelmans.

De U 16 Girls 1 deden vorig jaar met wisselend succes ervaring op in deze uitdagende poule en vlogen er dit jaar vol overtuiging in

De vriendengroep van coach German Albornoz en manager Claudia Willems maakt zowel op als naast het veld veel wat sfeer. Ze haalden al achttien punten en laten enkel de meiden van Antwerp en Pingouin voor zich in het klassement. In het begin van het seizoen misten ze hun start, ze verloren vier wedstrijden na elkaar. Nadien raakten ze op dreef en versloegen ze achteréénvolgens Herakles, Lara, Keerbergen en Leuven. De meisjes zijn duidelijk in de winning mood en zijn van plan om de laatste twee wedstrijden alles in de strijd te gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *