logo Casalina

Stella Artois Leuven Bears trekken jong Belgisch talent aan

Stella Artois Leuven Bears trekken jong Belgisch talent aan
Shooting guard Noah Meeusen komt naar de Leuven Bears

Zoals elk seizoen trekken de Stella Artois Leuven Bears jong Belgisch talent aan. Ze zijn dan ook zeer verheugd dat Noah Meeusen de Leuven Bears zeer binnenkort komt vervoegen.

Noah is een point guard, met een lengte van 191 centimeter en geboren op 01 november 2005. Hij nam zijn eerste stappen in het basketbal op vierjarige leeftijd bij BBC Stabroek. Na Soba Antwerpen en Phantoms Boom kwam hij terecht bij Antwerp Giants. Ondertussen werd hij ook geselecteerd voor de Topsport school en maakt hij deel uit van de Nationale selectie U18 waar hij een zeer dominante rol speelt. Bij de Antwerp Giants B is hij opvallend aanwezig met een gemiddelde van 28 min speeltijd, 12 punten en 2,4 assists per wedstrijd. Hij mocht ook al aantreden in de BNXT competitie.

Noah zal bij de Stella Artois Leuven Bears  zowel bij het A-team als bij de Young Bears in TDM2 in actie komen. De sportieve staf is er vast van overtuigd dat Noah een absolute meerwaarde zal zijn binnen de club, die zijn thuiswedstrijden afwerkt in de Sportoase in Heverlee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *