logo Casalina

Hockey in stijgende lijn, ook bij de Tigers Keerbergen

Hockey in stijgende lijn, ook bij de Tigers Keerbergen
De jonge deelnemers aan het hockeykamp van de Keerbergen Tigers

De voorbije week organiseerde Hockeyclub Tigers Keerbergen een gesmaakt vijfdaags zomerkamp. Iets meer dan zestig kinderen tussen vier en elf jaar genoten ondanks de hitte ten volle van dit Summer Camp. Bij de Tigers Keerbergen was er begin juli al een zomerkamp, omdat ze er geen genoeg van kregen stond op het einde van de zomervakantie nog ééntje gepland.

De deelnemers konden kiezen tussen Hockey 4 Fun of Hockey Fundamentals

Bij Hockey 4 Fun ligt de focus op het leren bewegen en plezier maken voor de jongsten van 5 tot 7 jaar: al spelend worden er met mondjesmaat hockeytechnieken er ingeslepen. Hockey Fundamentals is gericht op het vormgeven van de basistechnische en tactische hockeyprincipes en staat open voor jongens en meisjes van U9 tot U12.

“We telden voor deze editie op het einde van de zomervakantie 62 inschrijvingen. Dat betekent een stijging voor ons tegenover vorig jaar. We zijn blij dat het aanslaat bij de jeugd”, klonk het uitgelaten bij de Tigers Keerbergen. Gezien de hitte van de voorbije weken werden de sproeiers enkele keren op de kinderen losgelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *