logo Casalina

VS Kortenaken kijkt uit naar een rustig seizoen

VS Kortenaken kijkt uit naar een rustig seizoen
VS Kortenaken anno 2022-2023
Na een mentaal deugddoende campagne in de Beker van België mikken de geel-zwarten van VS Kortenaken op regelmaat zodat de rust tussen de oren in hun team een vast gegeven blijft doorheen het seizoen.
In de openingsronde van de Croky Cup kwamen ze uit tegen Olympia Wijgmaal
Tegen het team uit derde amateur gingen ze zich allesbehalve ingraven en kwamen ze zelfs tot kansen, ze verloren maar mochten met de schouders omhoog en de blik naar de lucht het Ymeriacomplex in Wijgmaal verlaten.
“We deden het daar prima, we blikken tevreden terug. Vele teams zouden er de bus voor doel parkeren, wij besloten van eigen kracht uit te gaan en konden de neutrale toeschouwer een leuke match aanbieden”, klonk het toen in Wijgmaal bij de notabelen van VSK. “We mikken nu op een rustig seizoen in derde provinciale. Dat wil zeggen, vooral het inpassen en de integratie van onze eigen opgeleide jongeren. Onze ambitie is de linkerkolom en om onze supporters zoveel mogelijk te verwennen door onze thuiswedstrijden winnend trachten af te sluiten. Op verplaatsing willen we soms voor de verassing te zorgen. Wij liggen centraal in onze reeks tegenover de rest van de teams, dus in principe zijn alle wedstrijden bijna derby’s. We bekijken het van week tot week.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *