Wheelster Cécile Goens (20) won goud op het Belgische Kampioenschap indoor atletiek in Gent

Cécile Goens poseert fier met haar gouden plak

Wheelster Cécile Goens (20) uit Linden won deze zondag op het Belgische Kampioenschap indoor atletiek in Gent een gouden medaille. Ze deed dit op de zestig meter en pakte tegelijk ook uit met een Belgisch record in haar categorie T33.Het was al snel duidelijk dat er al snel niets te doen viel aan de versnelling van de meid uit het Lubbeekse. Ze finishte met een aanzienlijke voorsprong Cécile zal ook nog te zien zijn en wel begin mei op het wereldkampioenschap dat plaats zal vinden in het Japanse Kobe. Dat is voorts ook nog het geval op de “Grand Prix” van Nottwil in Zwitserland, die zal betwist worden in juni.