Lozenhoek Keerbergen en Sportief Rotselaar B gaan winterstop in met scoreloos gelijkspel

Sportief Rotselaar B (links) en NV Lozenhoek Keerbergen lieten een brilscore optekenen

Lozenhoek Keerbergen en Sportief Rotselaar hanteerden vaker wel dan niet de lange en hoge bal in hun laatste duel voor de winterstop aan de Lupinenweg in Keebergen. De geelhemden waren gevaarlijk op stilstaande fases, voor de bezoeker waren Mertens en Wildiers op dreef.

De Lozenhoek begon met hoge druk. Het spelbeeld vertoonde vooral lange en hoge ballen bij een aangenaam ijzig zonnetje. De eerste echte kans was voor Keerbergen iets na de twintigste minuut. Een kopbal van Anthonis werd door uitgoalie Bollen uit de rechterhoek gezweefd. Enkele minuten later kopte Mertens gekruist naast doel. Even later botste hij met Keynen en was hij even groggy, hij kon verder. In minuut 33 volgde een corner vanaf rechts. De afvallende bal kwam finaal bij Mertens terecht die met een halve omhaal thuiskeeper Janssens niet kon verontrusten, hij pakte. Kort voor rust stuurde Perremans Mertens weg, Janssens was op tijd uit zijn kooi. Keerbergen puurde te weinig uit zijn stilstaande fases.

In de tweede helft grotendeels hetzelfde spelbeeld op een drassig en zwaar veld.

Toon Wildiers had na de pauze twee goede kansen maar keeper Janssens pakte twee keer goed. Mertens werkte onbegrijpelijk over in rebound na een kopbal van Meurrens vlakbij doel. Een stilstaande fase van Keerbergen werd door Meurrens van de lijn gehaald, het bleef 0-0.