logo Casalina

Team van de week: de trimhockeyers van Hasselt Stix

Team van de week: de trimhockeyers van Hasselt Stix
De trimmers van de Hasselt Stix

Trimhockey zit in de lift, zoveel is duidelijk. Bij veldhockeyclub Hasselt Stix bieden ze niet enkel hockey aan voor de talrijke jeugdspeelsters en –spelers, maar ook steeds meer volwassenen vinden hun weg naar de sportvelden in Kiewit. Sinds enkele jaren telt Hasselt Stix een kleine maar trouwe groep trimhockeyers.

Trimhockey is gemengde en recreatieve hockey voor volwassen starters. De trimmers uit Hasselt, vooral ouders van hockeyende jeugdleden, spelen al enkele jaren samen en groeiden uit tot een hechte vriendengroep.

Onder enthousiaste leiding van manager Patrick Sturing en coach Matias Rodriguez komen de sportievelingen elke dinsdagavond samen om te trainen. Ze spelen vanaf dit jaar ook op regelmatige basis wedstrijden tegen de trimhockeyteams uit Beringen, Sint-Truiden, Genk en Maasmechelen. De leden startten al in augustus met de trainingen en raken stilaan op dreef. Zo misten ze hun debuut niet tegen de collega’s uit Maasmechelen. Ook het treffen tegen de buren uit Genk was een sportief en vriendschappelijk hoogtepun .

Volwassenen die ook willen starten met trimhockey mogen contact opnemen met info@hasseltstix.be en worden met open armen ontvangen door deze leuke bende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *