logo Casalina

Mercedes Allaerts is geen misskandidate die je zonder bokshandschoenen aanpakt

Mercedes Allaerts is geen misskandidate die je zonder bokshandschoenen aanpakt
Mercedes Allaerts in sportoutfit Creativo dancewear is in de running voor Miss Grace Benelux.

Finaliste van Miss Grace Benelux 2023, Mercedes Allaerts (20) uit Vilvoorde, beweegt graag en veel of het nu fitness is of … thaiboksen. Misschien een niet alledaagse hobby als kandidate voor een missverkiezing, maar het is niet de eerste en ongetwijfeld niet de laatste discipline die deze sportieve duizendpoot zal betwisten. 

“Ik ben beginnen fitnessen door mijn papa, die doet het al jaren en ik keek daar enorm naar op. Ik ben op mijn veertiende voor de eerste keer mee geweest naar de fitness met hem. Dat was in de Basic Fit van Turnhout, want daar woont mijn papa. Ik woon in Vilvoorde en fitness er nu zelf ook. En daar ga ik vaak met mijn mama, stiefpapa of mijn beste vriendin. Ik probeer dit dan ook vijf keer per week te doen. Ik doe dit ongeveer al zes jaar, links en rechts met wat onderbrekingen”, legde de Vilvoordse uit.” Met Muay Thai of Thaiboksen kwam ik ook in contact met door mijn papa, die vroeger wedstrijden daarvan betwistte. Het klonk leuk en hij leerde me dat aan. Deze sport oefen ik ook al enkele jaren uit door mijn papa. Vroeger heb ik nog aan competitiezwemmen gedaan in België en Hongarije, ik ben ermee gestopt omdat het veel trainen was. Ook heb ik dansen gedaan zoals, daar ben ik ondertussen ook mee gestopt. Als ik verder terug blik heb ik nog als zesjarige ballet en jazzballet gedaan, dat vond ik geweldig”, besloot de zorgkundige van beroep.

Wil je Mercedes een handje helpen? Je kan stemmen via instagram én facebook. Haar foto staat vast op haar profiel en daar staat wat je moet doen. Op Facebook moet je “Miss Grace Benelux” zoeken. Mercedes is de vrolijke meid met het nummer negentien op de foto en dan zie je ook wat je moet doen om je stem uit te brengen.

De stemming sluit af op donderdag 7 september. Mercedes dankt je al bij voorbaat!

Mercedes Allaerts bokst al enkele jaren
Mercedes Allaerts bokst al enkele jaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *